U bent hier:

Gezinsnatuurdag

Ontdek en beleef de natuur met heel het gezin in en rond het Bezoekerscentrum Duinpanne te De Panne. Wij voorzien tal van activiteiten (begeleide wandelingen, kruien in de zee, ...) en een foodtruck met frietjes of pasta om de honger te stillen.
Begeleide activiteiten: - Ouder – kind (vanaf 8 j) kruien van 10u-12u30*; - Aperitiefwandeling in de Oosthoekduinen om 11u*; - Kruidenwandeling om 14u; - Wandeling voor de jongsten: Beestig Duinenpad om 14u. * niet toegankelijke voor kinderwagens. Voor deze activiteiten moet vooraf ingeschreven worden. Voor wie deelneemt zijn ook frietjes met frikandel en/of brochette of een lekkere pasta en drankbonnetjes in de prijs begrepen. Andere activiteiten: - Een bijenhotel maken; - Schmink en glittertattoo -stand; - Allerlei spelletjes bij de stand van de Gezinssportfederatie; - Heerlijk terras met een aansluitend speelpleintje; - Bezoek aan de pas vernieuwde tentoonstelling in het bezoekerscentrum; - Talrijke wandelmogelijkheden rond het bezoekerscentrum Prijs enkel voor de begeleide activiteiten: - leden van de Gezinsbond: 12€ (volwassene) – 4€ (kind tot 12j) - niet leden: 15€ (volwassene) – 5€ (kind tot 12j)

Info

Waar Bezoekerscentrum Duinpanne
Olmendreef 2
8660 De Panne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Inschrijven bij voorkeur via de website www.gezinsbond.be/gewest/veurne of via telefoon 058/521281 (tussen 20-21u) vanaf 01 september 2019uiterste datum van inschrijving: 15/10/2019
€ 12,0
Organisatie Gezinsbond Veurne (Gewest)
Contact gezinsbondgewestveurne@telenet.be
058521281
Links
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond , dp
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gezinsnatuurdag op UiTmetVlieg.be