U bent hier:

Gezinsbond Hillegem - Uitstap naar Kerstmarkt Aken

Begeleide uitstap of rondleiding Samenleving

De Kerstmarkt van Aken wordt jaarlijks gehouden in het traditionele centrum van Aachen (Aken). Tijdens de kerstmarkt kun je in het centrum van Aken, rondom het stadshuis en de beroemde Dom de sfeervolle kerstmarkt vinden. Aken is in december op en top Kerstmis.
Dé ideale mogelijkheid om even bij onze Duitse buren te koekeloeren tijdens Kerstmis. Om de Duitse ‘gemütlichkeit’ eens te leren kennen en om te weten te komen wat de Duitsers nou eigenlijk precies voor lekkernijen serveren rondom de kerstdagen. Want het aanbod van de Duitse lekkernijen zoals, de befaamde aardappelpannenkoek en de beroemde Akense printen, is groot. Een Akense print is een soort kruidkoek. Een absolute aanrader!

Onze bus vertrekt om 08u00 aan de kerk van Hillegem. Omstreeks 20u30 worden we opnieuw thuis verwacht.

Deelnameprijs:
Leden Gezinsbond : € 19
Leden Gezinsbond -12 jaar : € 15
Niet-leden : € 25

Inschrijven vóór 5 december 2018 kan, via de website www.gezinsbondfusieherzele.be (afdeling Hillegem) of Katleen 0477-67 12 99
Let op: de inschrijving wordt pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag op rekening nummer BE19 8919 1401 1812 op naam van Gezinsbond afdeling Hillegem. Vermeld duidelijk: Kerstmarkt, familienaam en aantal personen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kerk Hillegem
Kerk Hillegem - Hillegemplein
9550 Hillegem (Herzele)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 december 2018
Prijs
Basistarief: 19,00 €; Leden Gezinsbond -12 jaar: 15,00 €; Niet-leden: 25,00 €
€ 19,0
Links
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gezinsbond Hillegem - Uitstap naar Kerstmarkt Aken op UiTmetVlieg.be