U bent hier:

Gespreksmoment voor familiale bewindvoerders

Cursus met open sessies Gezondheid en zorg

Familieleden of naasten van mensen met psychische problemen zorgen zo goed als mogelijk voor hun psychisch kwetsbaar gezinslid… Ze komen op voor de belangen van hun geliefden en assisteren hen vaak met administratie en financieel beheer. Soms volstaat deze hulp niet en wordt een bewindvoerder aangesteld door de vrederechter.
De wet stelt dat bij voorkeur een familielid of vertrouwenspersoon wordt aangeduid als bewindvoerder. Familieleden nemen vaak graag deze taak op zich en doen dit heel goed. Ondanks alle inspanningen, rijzen vragen en onzekerheden op: ”Ben ik goed bezig? Is het jaarverslag goed opgesteld?/ Hoe organiseer ik mijn boekhouding?/…” Deze en tal van andere vragen, zorgen,… komen aan bod tijdens deze bijeenkomst.

Familieleden en familiale bewindvoerders delen tijdens dit gespreksmoment ervaringen met mekaar en kunnen allerlei vragen stellen over hun specifieke situatie en/of hun bewindvoering.

Zowel naastbetrokkenen als familiale bewindvoerders zijn welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar online
online
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 11 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Similes
Trefwoorden 3000leuven, 3000online, 3000samenveerkrachtig