U bent hier:

GESLOTEN TOT 19 APRIL Expo Ménage à Deux

Ménage à deux brengt collectiestukken van Het Stadsmus samen met hedendaagse kunstwerken. Het resultaat? Een verrassende dialoog.
In de expo werp je een blik achter de schermen. Je verkent eeuwenoude objecten uit het depot van Het Stadsmus. Stukken die nog niet eerder in het museum te zien waren, zijn voorzichtig naar het museum overgebracht en door curator Lut Maris naast hedendaagse kunstwerken geplaatst.

Hoewel tussen de oude objecten en de recente kunstwerken soms een tijdsverschil van enkele eeuwen zit, merk je toch al snel verbanden en contrasten op. Soms op basis van inhoud, maar ook door gebruik van vorm, kleur of techniek. Hierdoor verandert niet alleen je blik op de objecten, maar ook op de kunstwerken. Is het toeval dat er steeds een zelfde beeldtaal opduikt? Aan jou om hier verder over na te denken of te debatteren.

Ménage à deux, een expo van Het Stadsmus, in samenwerking met Lut Maris van Kunstgalerij De Mijlpaal, van 14 maart tot 24 mei 2020, Het Stadsmus, gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Stadsmus
Guido Gezellestraat 2
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 0,00 €; museumpassmusées: 0,00 €
gratis
Organisatie Het Stadsmus
Contact hetstadsmus@hasselt.be
011 23 98 90
Links
Trefwoorden stadsmusexpos, expovoorvisithasselt, UitinHasselt, stadsmusactiviteiten, jongerentip, museumpassmusees, Museumpas, visitlimburg

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

Heb je al een Museumpas?

Met je museumpas bezoek je deze expo gratis of met een fikse korting.

Ontdek 'm hier!