U bent hier:

Georgina

Concert Folk en wereldmuziek

Met GEORGINA presenteren zij een kersvers repertoire met grotendeels eigen composities: uitgepuurd instrumentaal repertoire wordt afgewisseld met poëtische liederen in het Frans, Spaans en Nederlands.
Orquesta Tanguedia heeft intussen een volstrekt unieke taal ontwikkeld in compositie en tekst: virtuoos, dat zeker, maar altijd ontroerend in zijn kwetsbaarheid.
Accordeonist-bandoneon-speler Gwen Cresens is meester van de weemoed, zangeres Karla Verlie en violist Wietse Beels barsten van het vuur, contrabassist Ben Faes is de rots in de branding. Zij worden vervoegd door de Italo-Belgische pianist Alano Gruarin die met zijn fijne lyriek en zuiderse temperament de groep optilt, en gitarist Bruno De Groote, met roots in de blues, herkenbaar uit de duizend, die de muziek van fragiele eclectiek voorziet.

Orquesta Tanguedia bestaat uit zes topmuzikanten met expertise in verschillende genres, maar perfect op elkaar ingespeeld.
U hoorde hen ongetwijfeld al eerder aan het werk bij Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Arno, Axelle Red, Brussels Philharmonic, deFilharmonie, Anima Eterna, Wannes van de Velde, Kadril.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC Het Gasthuis
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 februari 2015
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
vriend €14
€ 19,0
Organisatie CC Het Gasthuis
Contact tickets@hetgasthuis.be
016/564824