U bent hier:

Gentopia - De kleurrijke openingsparade

3 jaar

Op zaterdag 14 juli 2018 is het weer zover! Groot en klein kunnen tijdens de Gentse Feesten de kleurrijke en kindvriendelijke stoet bewonderen.
Onze kinderburgemeester leidt de kleurenstoet die vertrekt aan Bij Sint-Jacobs. Tijdens een kleine tussenstop aan het Stadhuis vervoegt de feestenburgemeester Christophe Peeters onze kinderburgemeester. Tientallen verenigingen die iets voor kinderen organiseren, nemen deel aan de stoet die in het thema van 'kleur' staat. Creativiteit met kleur maken van de stoet een feestelijk spektakel.

Wachten op een stoet was trouwens nog nooit zo plezant! Langs het parcours staan een vijftal mini podia opgesteld waar acts op worden gevoerd van gekke artiesten, jeugdtheaters en andere jeugdverenigingen.

De afsluiter van de kleurenstoet vindt plaats op het podium van Gentopia, waar de officiële opening van de kinderfeesten door onze burgemeesters wordt ingezet.

Praktisch:
- Wanneer? Zaterdag 14 juli
- Waar? Vertrek aan Bij Sint-Jacobs, tussenstop aan het Stadhuis en de officiële opening aan het podium van Gentopia
- Timing? Vertrek om 14u00 - Aankomst in Gentopia om 15u00

Gentse Feesten

Info

Waar Bij Sint-Jacobs
Bij Sint-Jacobs z/n
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 14 juli 2018
Leeftijd 3+
Links
Trefwoorden Gentse Feesten
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gentopia - De kleurrijke openingsparade op UiTmetVlieg.be