U bent hier:

Gemma Blower School of Dance Opendeurdag

Opendeurdag Meerdere kunstvormen

Gemma Blower en haar team wensen u alvast van harte welkom op onze opendeurdag die zal plaatsvinden op 23 juni 2019 te Edegem. Het belooft een dansante dag te worden waarin onze lessen openstaan voor het grote publiek, maar waarbij wij u ook de mogelijkheid bieden om deel te nemen in sommige van onze lessen. (Houd dit evenement in de gaten om het volledige schema te ontdekken.)
Ook topchoreografe Min Hee Bervoets brengt een bezoekje aan onze dansschool: Zij zal een workshop moderne- en hedendaagse dans geven. Omdat de plaatsen gelimiteerd zijn zullen wij zeer binnenkort bekendmaken hoe u zich kan inschrijven voor deze workshop! (Opgelet! De minimumleeftijd voor deze workshop is 13+.)

Leden GBSOD: 15 euro
Niet-leden: 18 euro

De toegang alsook de open lessen en workshops van Gemma en haar team zijn volledig gratis. Tijdens deze dag kan u ook het team achter de Gemma Blower School of Dance leren kennen en praten met de dansleerkrachten, dansers en ouders die mee bijdragen aan de leuke, familiale en gezellige sfeer in de dansschool. U kan ook meer informatie verkrijgen over onze zomerstages en het lessenrooster voor het komende schooljaar en u heeft de mogelijkheid om zich alvast in te schrijven voor (proef)lessen en de zomerstages!

GBSOD bedankt haar partner David Lloyd Club Antwerpen - Edegem (David Lloyd Leisure Ltd.) want voor alle geïnteresseerden die zich inschrijven voor één of meerdere van onze danslessen krijgen een gratis dagpas van David Lloyd Club Antwerpen - Edegem.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of voor meer informatie.
Tot dan(s)!

Gemma Blower

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportcomplex Kattenbroek
Kattenbroek 14
2650 Edegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Workshop Min-Hee Bervoets: 18,00 €
gratis
Organisatie Gemma Blower School Of Dance vzw
Contact 0468 11 39 11
Trefwoorden Dans, Familie, workshop, ballet, ballet Antwerpen, min-hee, jazz, hiphop, modern, gratis, edegem, antwerpen, tapdanscursus, tapdance, tapdans, jazz moderne dans, moderne dans, classical ballet, jazzdans, Free performance, Aartselaar, 23juni, opendeurdag