U bent hier:

Geleide wandelingen Fort van Ertbrand - zomer 2019

Begeleide uitstap of rondleiding Erfgoed

Natuurpunt Antwerpen Noord - Fort- en vleermuisgidsen
Van oktober tot mei is het Fort van Ertbrand exclusief voorbehouden aan de overwinterende vleermuizen. Daarna is het opnieuw mogelijk om dit stukje militair erfgoed en de fortsite met zijn spontane wilde natuur te ontdekken en te beleven tijdens geleide wandelingen.

Deze zomer organiseert Natuurpunt Antwerpen Noord weer verschillende bezoeken aan het Fort van Ertbrand onder leiding van onze bevlogen fort- en vleermuisgidsen. We voorzien rondleidingen op zondag 9 juni, 14 juli en 18 augustus, telkens om 14:00, duur ongeveer 2 uur.

De geleide wandelingen zijn avontuurlijk en daardoor niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Gepaste kledij zoals waterdichte schoenen, lange broek en trui of jas, en een zaklamp zijn aangeraden. Honden zijn niet toegelaten.

Er kunnen maximaal 25 personen mee per groep, dus inschrijven is noodzakelijk, via onderstaande link. Deelname kost € 3 per persoon (bijdrage voor de verdere inrichting van het fort als vleermuizenreservaat) en is bevestigd na storting.

Afspraak op de gereserveerde datum om 14:00 aan de ingang van het domein, S-bocht Oude Galgenstraat, Kapellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Fort van Ertbrand
Oude Galgenstraat
2950 Kapellen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 juni 2019 tot 18 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 3,00 €
€ 3,0
Reservaties
Organisatie Natuurpunt Antwerpen Noord vzw
Contact dirkhautekiet@skynet.be
Trefwoorden Natuurpunt, NAN, Kapellen, Ertbrand, Fort van Ertbrand, Militair erfgoed, Vleermuizen, vleermuizenreservaat, fortwandeling