U bent hier:

Geleide wandelboottochten met streeklekkers

+1 punt

Begeleide uitstap of rondleiding Geschiedenis

Neem tijdens de Havenfeesten op dinsdag 15 augustus deel aan de geleide wandelboottochten met streeklekkers tussen Turnhout en Oud-Turnhout. Start voorzien aan jachthaven Nieuwe Kaai.
Een gids neemt je mee door de geschiedenis van het kanaal, de graafwerken, de irrigatie van de landbouwgronden, het steenbakkersverleden, de vaartketsers en het kanaal tijdens de wereldoorlogen. Aan boord krijg je een lekker hapje op basis van steur met een streekwijntje (ook niet-alcoholisch drankje voorzien). Wist je trouwens dat deze steur aan de basis ligt van het zwarte goud van Turnhout? In Oud-Turnhout aan jachthaven ’t gevaar stap je uit voor een rondleiding door de ruïnes van een voormalige steenbakkerij. De tocht eindigt terug aan de jachthaven Nieuwe Kaai. Hier kun je indien je wenst nog genieten van de Havenfeesten.

Inschrijven is nodig want het aantal plaatsen is beperkt. Hou er rekening mee dat de boten verschillend zijn qua uitzicht, instaphoogte en ruimte aan boord. De boten zijn niet overdekt. Voorzie aangepast schoeisel voor de wandeling door de ruïnes van de steenbakkerij!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Jachthaven
Nieuwe Kaai
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 15 augustus 2017
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Kinderen: 5,00 €

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 1,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Toerisme & UiT Turnhout
Contact toerisme@turnhout.be
014 44 33 55
Links
Trefwoorden UiTPAS Kempen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS