U bent hier:

Geike + Hydrogen Sea

+1 punt

Geike Arnaert was tien jaar lang het gezicht van de internationaal gelauwerde Belgische groep Hooverphonic. Nadat ze deze groep verliet, werkte ze onder meer samen met Erik de Jong van Spinvis en scoorde ze samen met BLØF de megahit 'Zoutelande'.
Eind 2019 kwam haar langverwachte, nieuwe solo album ‘Lo st in Time’ uit. Het duurde 8 jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van haar eerdere solo album ‘For The Beauty Of Confusion’, maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos, maar ook zeer muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs op het nieuwe album werden samen geschreven met Joost Zweegers van Novastar. Ondertussen schopten singles ‘Off Shore’, ‘Middle of the Night’ en ‘Black Land Shore’ het tot n°1 in De Vox lijst van Radio 1.

Repertoire: helaas geen Zoutelande. De nieuwe plaat zal de leidraad zijn doorheen de set, met hier én daar misschien wel een Hooverphonic-verrassing.

“Melancholie is haar kleur, subtiliteit haar ambitie, en cosongschrijver Joost Zweegers honoreert die dubbele vraag. ‘Lost in time’ is een dromerige, moedige songcyclus die zijn titel en zijn ambitie waarmaakt.” **** De Standaard

Zang Geike Arnaert
Gitaar Robby Govaerts
Toetsen & piano Pedro Gordts
Bas PJ Seaux
Drums Steven Van Gelder

Hydrogen Sea
Met stem, een vleugelpiano en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en
Pj Seaux in duovorm een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwritermuziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen. Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: In Dreams (2016) en Automata (2019). Nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 22,00 €; ADD: 24,00 €; Jongeren: 15,00 €

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 4,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC het SPOOR Harelbeke
Contact tickets@cchetspoor.be
056 733 420
Trefwoorden cchetspooroverzicht, cchetspoorall, cchetspoormuziek, jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS