U bent hier:

Geheimen van de Hollywood Musical

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Regisseur Lieven Debrauwer (Pauline en Paulette en Confituur) praat met enthousiasme over zijn favoriete 'golden age', musicals uit de jaren 50 en 60. Van 2013 tot 2017 reisde hij rond met maar liefst 350 voorstellingen van 'Parfum, een passie'. Het belooft dit keer opnieuw een powerpointpresentatie te worden met héél veel visueel lekkers! Met véél foto’s, muziek- en filmfragmenten! Maar vooral ook veel anekdotes, weetjes, geheimen en allerlei interessante aspecten over de glorietijd van de Hollywood-musical!
Fred Astaire, Judy Garland, Liza Minnelli, Gene Kelly, Ann Miller, Cyd Charisse, Debbie Reynolds, Yul Brynner, etc. Over ghostsingers, over kostuumtruuks, over de Oscars, over zoveel dat hij al lang weet en waarvoor hij staat te popelen om het je te komen vertellen!

Singin' in the rain, The sound of music, Cabaret, Oklahoma, Silk Stockings, Seven brides for seven brothers, Brigadoon, The King and I, Easter Parade, Caroussel… al zijn en misschien ook jouw favoriete musicalklassiekers komen aan bod! Wedden dat je daarna meteen goesting hebt om de oude musicals terug te zien?

Theatrale lezing door Lieven Debrauwer

Info

Waar Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 15,00 €; 60+: 13,00 €; 26-: 11,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 3,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Theater M
Contact info@theaterM.be
0478 78 15 99
Links
Trefwoorden wijk__centrum

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS