U bent hier:

Geefplein&Ruilbeurs Planten en Tuin

Het geefplein beperkt zich tot decoratieve elementen voor in je tuin of op je terras. Zoek je een sierpot voor je kamerplant? Met een beetje geluk vind je net dat wat je zoekt gratis op het geefplein. De organisatie verzamelde zelf reeds voldoende spullen die een tweede leven verdienen. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen om iets te 'mogen' meenemen.
Op de plantenruilbeurs is welkom: struikjes, vaste planten, groenteplantjes, zaden en kamerplanten. Heb je nog tuingereedschap, bloempotten, tuinboeken en – tijdschriften die stof liggen vergaren? Uitgekeken op je tuindecoratie? Breng het mee en ruil het voor die ene langgezochte plant of originele bloempot. Misschien krijg je er wel nog een onbetaalbare tuintip bij! Kan je er niet bij zijn maar wil je het vooraf afgeven of wens je meer informatie? Mail naar ingrid.fonteyn@live.be.
Samen met Transitie Waasmunster zetten Werk van den Akker, de Warande Samentuin en de Landelijke Gildes van Waasmunster en Sint-Anna, hun de schouders onder de plantenruil- en tuinbeurs. De Geeftafels worden georganiseerd door KVLV Sint Anna.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentelijke werkplaats
Neerstraat 100
9250 Waasmunster

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 26 mei 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis