U bent hier:

Geefplein of Share Fair

Markt of braderie Samenleving

Je brengt spullen mee die je zelf niet meer nodig hebt, maar die nog in goede staat zijn. En je geeft ze weg! Mensen die jouw spullen een tweede leven willen geven, mogen ze zo meenemen. Speelgoed, of kledij, boeken, cd’s, kleine meubels, huis- tuin- en keukengerief, gezelschapsspellen … Op een Geefplein kan je niets kopen of verkopen. Je kan er alleen geven en krijgen. Je bent altijd welkom.
En groenten of fruit uit eigen tuin misschien, kijk even rond.
Fantastisch!
Gratis van mij voor jou. Het geeft een fantastisch gevoel. Het doet een beetje dromen. Het belooft iets over een betere toekomst. De consumptiemolen mag gerust wat trager draaien. Geld doet er deze keer niet toe.

Lekker.
En je hoeft niets mee te brengen om ook iets te 'mogen' meenemen. Misschien heb je niet direct spullen om weg te geven, maar kan je de bezoekers verrassen met je kookkunsten: quiche, cupcakes, zelf gebrouwen drankjes, confituur,... Wij voorzien een Geeftafel waarop je al de heerlijke proevertjes kunt aanbieden. Gratis uiteraard!

Te groot? Kan ook!
Wij voorzien een groot bord waarop je kan meedelen welke grotere spullen bij jou thuis afgehaald mogen worden. Een stapel bakstenen die in de weg ligt, een reuzenpompoen, een lattenbodem, … Iedereen begrijpt dat je die niet zomaar kunt meebrengen. Zorg voor een foto en de juiste contactgegevens. Geïnteresseerden kunnen dan verdere afspraken maken.

Praktisch
Het Geefplein is open van 12u30 tot 16u30. Je kan er met je spullen terecht vanaf 11u.
Wij zorgen voor tafels, tentjes en grondzeilen. Blijf gerust even hangen op ons plein. Het is leuk om te zien waar je spullen naartoe gaan. En om met de nieuwe eigenaars een praatje te maken. Geniet van de sfeer. Met jou erbij wordt het eens zo gezellig.

Vragen? Contact: 0478960010 of koensteel@hotmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Boechout
Bistweg 7
2530 Boechout
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 21 september 2019
Prijs gratis
Organisatie Kwb Boechout
Contact koensteel@hotmail.com
0478 96 00 10