U bent hier:

Gedroogde hammen en hun wijnen, wijn(proef)avond

Cursus of workshop Voeding

Het beste stukje van het zwijn: de ham, vandaar de hamvragen...
Ze zijn normaal van heel hoge kwaliteit en verschillen van aard volgens het zwijn en land van oorsprong.
Ze worden allemaal volgens traditionele regels geproduceerd en maken strenge selectieproeven door.
Het is de duurste charcuterie ter wereld en wordt beschouwd als een dieetproduct.
Wat hebben ze gemeen, ze zijn zeldzaam en kostbaar en worden uit de achterhespen van het varken vervaardigd.
Wat is nu de beste ham ? Wel, dit is een kwestie van smaak.
We gaan een wandeling maken van Hongarije over Italië, Spanje en Portugal om uiteindelijk in Frankrijk te belanden. De bedoeling van deze wandeling is vooral voor ons niet courante hammen te laten proeven en ontdekken samen met de wijnen van de streek waar de zwijnen gekweekt worden.
Inbegrepen: analytisch proeven van 7 goede wijnen met 7 gedroogde hammen uit verschillende streken

Vooraf inschrijven.

Gelieve 6 wijnglazen in tulpvorm mee te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Colomba
Wijngaardstraat 1
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 43,00 €; Leden: 39,00 €
€ 43,0
Reservaties
Contact 0475 31 57 29