U bent hier:

Gedichtenwandeling Buggenhoutbos

Eind januari vindt in Vlaanderen de jaarlijkse poëzieweek plaats. De BIB van Buggenhout organiseert voor deze gelegenheid een mooie gedichtenwandeling in Buggenhoutbos. Hier ging in december een wedstrijd aan vooraf. Deze kende een enorm succes want er kwamen maar liefst 138 inzendingen binnen. Hieruit selecteerde een jury uiteindelijk 10 gedichten. Deze zullen op grote borden langsheen de wandeling te lezen zijn.
Startplaats van de wandeling is de nieuwe parking, schuin tegenover de boskapel, in de Kasteelstraat. Een kaartje met route van de wandeling is te verkrijgen in de BIB of kan je downloaden via deze link: https://uploads.knightlab.com/storymapjs/271acf3fc0a6254fb6d6ecb5a7adae5c/poeziewandeling-buggenhout-bos/draft.html

De wandeling gaat van start op zondag 31 januari. De gedichtenborden blijven staan tot het einde van de zomer. De totale afstand van de wandeling bedraagt ongeveer een kleine 5 km.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De BIB
Nieuwstraat 2
9255 Buggenhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bib Buggenhout
Contact bib@buggenhout.be
052 33 95 91