U bent hier:

Gedichtendag met Carmien Michels

Lezing of congres Literatuur

Aan de vooravond van Gedichtendag hebben we een wel heel bijzondere auteur te gast. Carmien Michels (Leuven, 1990) is schrijver en performer. Ze danst tussen pen en podium, tussen urban en klassiek. In januari 2016 won ze het Nederlands kampioenschap Poetry Slam. Op het wereldkampioenschap Poetry Slam in Parijs haalde ze in mei 2016 de derde plaats. Sinds november 2016 is ze Europees kampioen Poetry Slam. Hierdoor trad ze niet alleen op in Europese grootsteden en dubieuze dorpen, maar ook van Jeruzalem tot Montreal.
Carmien exploreert taal en verhaal in alle mogelijke vormen, zowel verbaal als non-verbaal, als artiest, docent of onderzoeker.
Alles wat Carmien doet, doet ze met passie en engagement. Verschillende van Carmiens teksten zijn sociaal geëngageerd. Ze maakt al enkele jaren deel uit van de kerngroep van Mama’s Open Mic, een spoken word platform in Antwerpen dat open podia organiseert en jongeren en volwassenen motiveert om zich creatief te uiten. Carmien ondersteunt en begeleidt allerhande projecten met diverse doelgroepen, zoals anderstalige nieuwkomers, kinderen in psychiatrische ziekenhuizen en mensen in armoede.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek
Burgemeester J. Chalmetlaan 50
9060 Zelzate

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas