U bent hier:

Gedichtendag 2021

Je hand in de vensterbank, je hand
In je schoot, die handen die liggen
Alsof ze een brief hebben gekregen,
Maar niet hebben opengemaakt,
En dat ook niet zullen doen.
- Rutger Kopland

Voor de Gedichtendag 2021 koos Wim Vanseveren in zijn curatorsrol toegankelijke gedichten bij schilderijen, beelden en foto’s. Els De Pauw, Helena Van den Berge en Jelle Den Turck lezen voor, terwijl de kunstwerken geprojecteerd worden. Je hoort poëzie van Luuk Gruwez, Miriam Van hee, Rutger Kopland, W.H. Auden, Bernard Dewulf e.a. Er wordt werk getoond van onder meer Leonardo de Vinci, Michelangelo, Klaas Gubbels, Flip Gassendam, Ilya Repin, Henri De Braeckeleer, Rembrandt, Con Westerik, Roger Raveel, Pieter Bruegel en Pierre Bonnard.

Naar goede jaarlijkse gewoonte staat de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in voor de muzikale rustpunten. Ook de Stedelijke Kunstacademie en de Bibliotheek werken mee aan deze organisatie van Theater Malpertuis.

Deze avond is gratis, maar gelieve te reserveren via tickets.malpertuis.be. Meer informatie: www.malpertuis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theater Malpertuis
Stationstraat 25
8700 Tielt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Theater Malpertuis
Contact info@malpertuis.be