U bent hier:

Gebroed!

+1 punt

Festival Meerdere kunstvormen

Met hef festival Gebroed! richten we onze pijlen op de nieuwe generatie kunstenaars. We selecteren opnieuw de beste nieuwe muzikanten, beeldend kunstenaars en theatermakers.
Ons festival is al aan zijn derde editie toe. Je zal ons niet horen zeggen dat het 'stilaan een traditie' wordt. Net zoals de vorige jaren, starten we ook nu met een maagdelijk wit blad. Onze programmatoren schuimen de komende maanden festivals, showcases en andere toonmomenten af op zoek naar die muzikanten, theatermakers en beeldende kunstenaars waar wij in geloven.
Op zaterdag 24 april zindert elke vierkante meter van ons gebouw van talent, goesting en branie. Een dag lang is CC De Steiger de place to be voor iedereen die zich wil laten prikkelen door kakelvers werk van een nieuwe generatie kunstenaars. Naast de tentoonstelling die het resultaat is van een residentie in ons museum, en de talrijke optredens en theatervoorstellingen, zorgen de bijzondere inkleding, de dj's en de foodbar voor het perfecte festivalgevoel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Steiger Menen
Waalvest 1
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Steiger Menen
Contact info@ccdesteiger.be
056 51 58 91

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS