U bent hier:

GEANNULEERD - Wim Opbrouck - Singalong Songbook

+1 punt

Als de donkere dagen naderen komen wij naar u toe. Met een piano, liedjes, trompet, drum en bas. Geen karaoke of polonaise, maar wel een hartverwarmend concert door een kwartet dat de liefde voor muziek midden in de hartstreek draagt. Met Wim aan de vleugelpiano en een playlist die een grillig parcours aflegt. Wonderlijke interpretaties van evergreens en eigenzinnige versies van meeslepende klassiekers.
Wim Opbrouck als meester voorzanger. Met het publiek in een zacht zoemende samenzang. Teder. Schouder aan schouder. Zingen. Zwijgen mag ook. Niets moet op die ene avond, in dat ene jaar, op die ene plek, in dat ene theater. In de muziek zit de troost. De pijnstiller. Het Lacrimosa. Zolang we blijven zingen is er hoop. Halleluja!

Met speciale toestemming van De Dolfijntjes, Willem Vermandere, Tom Lanoye, Peter Maffay, The Stranglers, Simple Minds, Luuk Gruwez, Cindy Lauper, en vele andere singersongwriter- poëten die de gouden glans bezitten.

Zang en piano: Wim Opbrouck
Drums: Dick Vanhoegaerden
Bas: Luc Byttebier
Trompet: Heiki Verdure

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 19 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; ADD: 19,00 €; -26: 7,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC het SPOOR Harelbeke
Contact tickets@cchetspoor.be
056 733 420
Trefwoorden cchetspoormuziek, cchetspoor, cchetspooroverzicht, cchetspoorall

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS