U bent hier:

Geannuleerd - Vertelling 'Tjif en Tjaf' door Lieve Joos

4 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Tjif is een beestje dat tot in het diepst van zijn veren verliefd wil zijn. Hij gaat op zoek naar het ideale vrouwtje. Daarbij klopt hij aan bij verschillende dieren zoals een kikker, een eekhoorn, vlinders totdat hij Tjaf ontmoet… Het is een lief verhaal met handpoppen dat buiten verteld wordt midden in de mooie natuur van Kiewit. Helemaal cornonaproof, je hebt enkel een dikke jas nodig en misschien een dekentje.
Heb je zin om in het herfstverlof een leuke namiddag door te brengen met je kinderen of je kleinkinderen dan ben je op 4 november welkom in Kiewit.
Vanwege de coronamaatregels vragen we je om in te schrijven. De eerste vertelling begint om 13 uur 30. Om ervoor te zorgen dat iedereen goed kan zien en horen en op veilige afstand van elkaar zit, zullen er meerdere vertelbeurten plaats vinden. Bij de inschrijving krijgt u het tijdstip van de vertelbeurt die u kan bijwonen.
Na de vertelling mogen de kinderen onder begeleiding onze geitenweide binnen om de geitjes te aaien.
Verplicht inschrijven via mail.
€2/deelnemer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 4 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 2,00 €
€ 2,0
Reservaties
Organisatie Stedelijk Domein Kiewit
Contact 011/23 99 99
Trefwoorden kinderboerderij Kiewit, Toerisme, dewijers, stad Hasselt, jeugdaanbodhasselt, visithasselt, natuurlijk limburg, Domein Kiewit
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Geannuleerd - Vertelling 'Tjif en Tjaf' door Lieve Joos op UiTmetVlieg.be