U bent hier:

+++GEANNULEERD+++ Tristero - Iemand van ons

+++GEANNULEERD+++ Met wie zou u graag eens de lakens delen? En waar zou u het dan over hebben? Speciaal voor u kruipt een doorwinterde cast van acteurs en actrices samen in een groot bed om het te hebben over politiek, liefde en het leven. Met een trefzeker gevoel voor humor tasten ze elkaar af, liggen ze te luisteren en te woelen en geven ze zichzelf bloot.
‘Iemand van ons’ is een voorstelling vol grote en kleine uitspraken: clichés, statements en geheimen volgen elkaar in een vaart op. Over de Politiek, de Liefde en de Mens. De spelers bieden - ontwapenend en schalks - een onverwachte inkijk in hun gedachtenwereld en privéleven. Strategie, verraad, compromis, ontgoocheling, gezond verstand, tranen van geluk: ze passeren allemaal de revue. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.
Tristero presenteert een ‘remake’ van de oerversie van ‘Iemand van ons’ uit 2005, met de frisse inbreng van actrices en acteurs met véél levenservaring. Met deze topcast: Reinhilde Decleir, Mark Verstraete, Janine Bischops, Bob De Moor, Kristin Arras, Kris Smet, e.a.

Concept en tekst: Peter Vandenbempt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Schuur Hof ten Hemelrijk
Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 4 juni 2020
Prijs
Basistarief: 20,00 €; VVK: 18,00 €; Reductie: 17,00 €
€ 20,0
Reservaties
Organisatie GC Hof ten Hemelrijk
Contact 052 36 51 72
Trefwoorden websiteopwijk