U bent hier:

! GEANNULEERD - Riguelle & Hautekiet - A Few Words in Defense of Randy Newman

Concert Amusementsmuziek

Wie de muziek van Randy Newman omschreven zou willen zien in één vloeiende, heerlijk heldere maar tevens diepgravende zin, kan heel zeker terecht bij Jan Hautekiet. Maar misschien vat de genaamde Patrick Riguelle het op zijn beurt eveneens adequaat samen. De muziek van Randy Newman? ‘Yep!’
Toen beide heren in 1997 als duo begonnen te spelen was God’s Song één van de eerste nummers op hun playlist. Ook meer dan 20 jaar later is Randy Newman nog altijd meer dan een compagnon de route.

Randall Stewart Newman komt uit een onwaarschijnlijk muzikale familie en trad meer bepaald in de voetsporen van verschillende aan Hollywood verbonden nonkels van hem door zijn eigen popmuziek te laten baden in een uitgesproken filmische sfeer. Sterker nog, zijn songs kunnen gerust de vergelijking met kortfilms doorstaan, wat soms vunzige, sarcastische en eeuwig actuele portretten van klein en groot Amerika oplevert, maar ook hartverscheurende en van schuld en boete uitpuilende ballades over verloren en verlopen liefdes. Soms is het lachen geblazen, dan weer komen de tranen ons, luisteraars, in overvloed in de kijkers te staan…

Samen met onder andere arrangeur en contrabassist Tim Vandenbergh gaan Jan Hautekiet en Patrick Riguelle in 'A Few Words in Defense of Randy Newman' een fijne selectie uit de elf reguliere albums van Newman te lijf, en dat doen zij met hart en ziel, te vuur en te zwaard, alsmede op leven en dood. Niet te missen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €; voordeeltarief 20/21: 17,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be