U bent hier:

GEANNULEERD: Reveil

Torhout neemt voor de derde keer deel aan Reveil op begraafplaats 'Stiltepark De Warande'. De zangeressen zingen a capella, dit is zonder begeleiding van een instrument.
De Kunstacademie Torhout zal met de zangklas van Dipika Singh het stiltepark voorzien van hemelse muziek. Boukje, Nell, Jitske, Ann, Amke en Christine brengen muziek van onder andere Mozart, Webber, Schubert, … Ook enkele bekende melodieën zoals 'Over the rainbow', 'Walking in the air' staan op het programma. We verwelkomen jullie om te luisteren naar deze troostende liederen.

Via deze weg is 'Reveil' een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente met het diepste respect voor elke overtuiging. We verwelkomen jullie om te luisteren naar deze troostende liederen. Zorg mee voor de sfeer door een (kaars)lichtje mee te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Begraafplaats 'Stiltepark'
Warandestraat
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 1 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Lokaal Bestuur Torhout
Contact vrijetijdshuis@torhout.be
050 22 07 70
Trefwoorden reveil2020, reveil20, Bevestigd2020