U bent hier:

! GEANNULEERD - Katelijne Verbeke & Warre Borgmans - K.A.L.M.

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is je rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat.
De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, aangezien het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde.

Hun boeken 'Kalm ben je sterk', 'Ontzenuw iedere situatie' en 'Kalmst duurt het langst' zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. 

Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om jouw leven te veranderen. Heb je schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en kijk even op de website. 

“Die twee zijn als wandelende Bachbloesem.” < De Morgend

“Nog meer ontspannen wordt gevaarlijk.” < De Standard

“Een aanrader voor iedereen die met mensen in contact komt.” < HAN

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren? 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 14 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; voordeeltarief 20/21: 15,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be