U bent hier:

GEANNULEERD Jeugdfilm - Minuscule 2: het tropisch avontuur (5+)

+1 punt

Voor het 2de seizoen op rij organiseert CC De Herbakker kwaliteitsvolle jeugdfilms in de vakantieperiodes. Kom met de hele familie en laat je verrassen!
Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand op dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar samenwerken blijkt een uitdaging te zijn. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

regie: Hélène Giraud, Thomas Szabo, 2019, Frankrijk, 92 min.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 4 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 1,25

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS