U bent hier:

! GEANNULEERD - Jef Neve - Speelt met u

Concert Amusementsmuziek

Als je naar een concert gaat, dan ben je meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat je te zien en horen zal krijgen. En je verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die je gaat bekijken.
Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? 

Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan jou vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl… Gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.

Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat je verrassen door dit geweldige talent!

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 22 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €; voordeeltarief 20/21: 17,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be