U bent hier:

GEANNULEERD - Initiaties Kajakpolo

10 jaar

Sportactiviteit Actie en avontuur

Onbekend is onbemind
Het is voor vele nog een onbekende sport en door haar naam ‘kajak’polo wordt ze vaak onderschat. Een recreatieve kajak is een robuust geval in vergelijking met het sportmodel. Ze gaan als een pijl door het water waardoor elke ongecontroleerde beweging genadeloos wordt afgestraft. Een balans vinden tussen kracht en precisie vergt dan ook veel oefening en alleen met de juiste techniek blijf je overeind. Gooi nu nog een bal en enkele tegenspelers in de mix en je hebt alle ingrediënten om je aan een straffe portie kajakpolo te wagen. Onze begeleiders staan steeds paraat om je de verschillende technieken aan te leren. Zoek je verfrissing en ben je benieuwd naar een nieuwe sport, twijfel niet en schrijf je in! Zowel jong en 'oud' kunnen bij ons waterpret beleven!

Praktische informatie
Wanneer:

Juli: 1,4,8,11,15,18,22,29

Aug: 5,8,12,19,22,26,29

Locatie: Vijver aan Congrescentrum De Pitte (kajakvijver)

Leeftijd: vanaf 10 jaar en in het bezit van een zwembrevet 25 meter.

Tarief: € 10 (- 18 jaar) of € 12 (+ 18 jaar) per les

Deze activiteit gaat door van zodra 6 mensen ingeschreven hebben. Indien deze les niet doorgaat wordt je verwittigd en krijg je je geld terug.

Kleedkamers & douches zijn niet beschikbaar.

Kajakpolomateriaal wordt voorzien door de club. Een handdoek en kledij die nat mogen worden zijn de enige vereisten. Naargelang de temperatuur is het aan te raden warme kledij zoals thermische kledij te voorzien bij koud weer.

Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de toepassing van de algemene coronamaatregelen die zowel de gebruikers als het personeel beschermen


Prijs: € 10 (-18 jaar) en € 12 (+18 jaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 augustus 2020 tot 29 augustus 2020
Leeftijd 10+
Reservaties
Contact onthaal@deschorre.be
03 880 76 00
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over GEANNULEERD - Initiaties Kajakpolo op UiTmetVlieg.be