U bent hier:

GEANNULEERD Het Zesde Metaal - Skepsels

+1 punt

“Zet junder ier, dak et ol explicere ...” Ruim vijf jaar na de profetische woorden waarmee Het Zesde Metaal ‘Nie voe kinders’ op gang trapte, geldt de uitnodiging vandaag nog altijd. Op maat van een theatertour zowaar. Ga erbij zitten, leun achterover en raak ondersteboven.
Zonder uitzondering deze keer, want alle ‘Skepsels’ – een albumtitel om “u luistert toch ook” tegen te zeggen – hebben nood aan explicatie. Wannes Cappelle geeft ons die, nu eens ingetogen en bevragend, dan weer kordaat en to the point.

Het recept is beproefd, de uitwerking ervan verrassend en nieuw. Zowel parels uit “de tid van ton” als nummers uit hun jongste plaat komen voorbij. Mijmeringen over de plooien van het bestaan en hoe het uiteindelijk toch wel in de juiste valt.

De status van underdog zijn Wannes en zijn vertrouwde band – na het gelauwerde ‘Calais’ – intussen al enige tijd ontgroeid. Het Zesde Metaal staat er, ook voor een zittend publiek.

Ticketverkoop start op vrijdag 15 januari om 9 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 11 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 25,00 €; -26 jaar: 17,80 €

€ 25,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 6,25

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS