U bent hier:

geannuleerd - CIRCUS RONALDO - Swing (8+)

Theatervoorstelling Circus

Met 'Swing' creëerde Nanosh Ronaldo - samen zijn met vader Danny als coach - de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de 20ste eeuw, stevig verankerd in de bijzondere Ronaldotraditie.
Circus Ronaldo’s jonge garde trekt in 'Swing' al zijn registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren ‘40. Speciaal voor deze voorstelling construeerde de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper Tony Decap een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus- en variétéstijl van die jaren.

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van de artiesten laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag.

Met: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Anke Jochems/Felicita Prokešová, Jason Van Lith | techniek: Nanosh Ronaldo, Arjan Hendrickx | coaching: Danny Ronaldo, Jo De Rijck | productie: Annelies Mylemans | muziekontwerp: Tony Decap | muziekarrangementen: Floris De Smet
www.circusronaldo.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 juni 2020 tot 6 juni 2020
Prijs
Basistarief: 15,00 €; +65: 14,00 €; Abo: 12,00 €; -26: 7,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Ter Vesten
Trefwoorden TEVBW, circus, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over geannuleerd - CIRCUS RONALDO - Swing (8+) op UiTmetVlieg.be