U bent hier:

! GEANNULEERD - Bigfoot Family (6+) - Ben Stassen, Jérémie Degruson

6 jaar

Film Animatie en kinderfilms

Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven leiden. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, zijn al gedoe genoeg.
Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader, te redden.

 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 5 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Filmvoucher: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over ! GEANNULEERD - Bigfoot Family (6+) - Ben Stassen, Jérémie Degruson op UiTmetVlieg.be