U bent hier:

GEANNULEERD - Baby & Peuter Pärt I Klankennest

+1 punt

Klankennest richt zich op de muzikale beleving van de allerjongsten en brengt interactieve concerten en voorstellingen waarbij artiesten samen met ouder en kind bewegen, zingen en experimenteren met klank in de brede zin van het woord.
In het programma Baby en Peuter Pärt staat de muziek van de Estse componist Arvo Pärt centraal. Pärts minimalistisch idioom, dat vaak het geluid van klokken en bellen imiteert, brengt ook de allerjongste muziekliefhebbers in vervoering. Samen met twee dansers brengen de muzikanten van Klankennest hun verwondering in de muziek tot bij de baby's, peuters en hun ouders.

wo 23 dec 2020, 10.00 uur, 11.00 uur en 15.30 uur | OPEK | van 6 maand tot 3 jaar (max. 36 maand) | € 10 (max. 2 volwassen begeleiders per kindje)

zang en concept Liesbeth Bodyn I zang, percussie en trompet Tine Allegaert I cello en zang Annemie Osborne I dans Myrte Vandeweerd en Tchi-Ann Liu I foto Klankennest

TICKETS via online Ticketbalie 30CC!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OPEK - Openbaar Entrepot voor de Kunsten
Vaartkom 4
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 23 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Piep! Cultuurprikkels voor de allerkleinsten
Contact piep@leuven.be
Trefwoorden piep, early art, early arts, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over GEANNULEERD - Baby & Peuter Pärt I Klankennest op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS