U bent hier:

Gastentafels in Maarkedal : changemakers aan het woord

Lezing of congres Samenleving

De Maarkeerders kozen er voor om de campagne van 11.11.11 mee te helpen uitdragen. We zetten samen met hen changemakers wereldwijd op een voetstuk. Door hoopvolle verhalen, straffe acties en scherpe inhoud. Waarom? Omdat ze meer dan ooit onder druk staan en meer dan ooit nodig zijn om verandering te brengen. Deze changemakers streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door.
De Maarkeerders wil deze changemakers via gastentafels dicht bij ieder van ons brengen. Het verloop is simpel : in een kleine groep en privé-huiskamer krijgt deze changemaker de ruimte om zijn verhaal te doen. Aansluitend delen we tijdens een gezonde maaltijd uit de korte keten de verschillende perspectieven en kunnen we in discussie gaan met deze changemaker.
Reserveer nu al deze data en schrijf in op onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het programma.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar diverse locaties in Maarkedal
diverse
9680 Maarkedal

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Organisatie De Maarkeerders
Trefwoorden gastentafel, Actualiteitsdebat, biomaaltijd, changemakers, 111111