U bent hier:

Garageverkoop en Rommelmarkt Autoloze Zondag

Traditiegetrouw is het de 3de zondag van september Autovrije Zondag. Het buurtcomité maakt van deze gelegenheid gebruik om in samenwerking met stad Ninove een garageverkoop en rommelmarkt te organiseren in de wijk Pamelstraat- Nederwijk.
Een oproep om met het openbaar vervoer (station Ninove op 5 min. wandelen), de fiets of te voet te komen op deze autoloze zondag. Indien niet anders mogelijk, kan je gratis parkeren in het industriepark van Ninove (Pamelstraat-Oost en Nederwijk-Oost). Je steekt dan de ring (Koning Boudewijnlaan) over via de brug of de lichten en je bent onmiddellijk in de wijk.

Info voor standhouders:
Standhouders: gratis standplaats, niet-bewoners van de wijk betalen juist 5 euro waarborg die ze terug krijgen (via overschrijving) bij het proper achterlaten van de standplaats.

Auto kan niet bij de stand staan omdat het Autoloze zondag is, een aanhangwagen kan eventueel wel (doorgeven bij inschrijving!). Je kan de wagen gratis parkeren in de buurt.

Commerciële, nieuwe verkoop en etenswaren zijn niet toegelaten zonder toestemming buurtcomité. We behouden dit voorrecht voor lokale handelaars en verenigingen.

Inschrijven voor niet bewoners is verplicht via joachimdm@yahoo.com of 0499/80 89 05 (mag per sms). Gelieve het aantal meters die je wenst door te geven, rekeningnummer (voor waarborg terug te storten) en woonplaats.
Bewoners krijgen een 'wij doen mee!' banner/affiche die ze moeten ophangen als ze deelnemen.

11u-12u: parkeervrij, de standhouders kunnen zich aanmelden, hun stand afzetten en wagen elders parkeren
12-13u: opzetten stand
13u: start rommelmarkt en de wijk is volledig autovrij
18u: einde van rommelmarkt en autoverbod voor standhouders, standhouders mogen hun auto halen en inladen
19u: einde parkeerverbod, standen zijn opgeruimd en buurt kan terug met wagen in de wijk en parkeren.

Garageverkoop (autovrij): Pamelstraat, Nederwijk, Moeder Tiburcestraat, Emiel De Molstraat, Omer Van Trimpontstraat, Keldermeersbaan en Oudepostplein.

Meer info: joachimdm@yahoo.com of 0499/80 89 05.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Wijk Pamelstraat - Nederwijk
Pamelstraat
9400 Ninove

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 16 september 2018
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie buurtcomité Pamelstraat-Nederwijk