U bent hier:

Garage Pirate

EXPO / RESTO / CONCERTS / ARCHI
Expo Design for Everyone: L'autre carte

Design for Everyone is een project dat het gebruik van stadsplanning om bepaalde gebruikers te reguleren of zelfs uit te sluiten in vraag stelt. Fototentoonstelling en interventies in de openbare ruimte dragen daaraan bij. Sprout to Be Brussels is een promotiecampagne die een positief beeld geeft van ons mooie Gewest en de aandacht vestigt op wat onze hoofdstad aan aantrekkingskracht te bieden heeft. Het verband tussen de twee? A priori, geen. Te ontdekken op 26 maart!

+ Concert Carl et les Hommes Boites
Moderne barden die verhalen brengen over dieren, dubbelgangers en donkere kamers doordrongen van vrolijke elektronische muziek. "On est toujours la copie d'un autre".

+ Brecht Evens (BE)
PETIT REGARD FURTIF SUR LA VILLE (FR-NL-EN)

We verwelkomen deze getalenteerde en productieve illustrator en stripauteur voor een lezing vol kleur. Brecht werd in 1986 in Hasselt geboren en ging naar LUCA School of ARTs in Gent voordat hij zijn praktijk begon, die hij sinds 2013 vanuit Parijs, waar hij woont en werkt, voortzet. Prijzen, erkenningen, boeken, fresco's en andere formaten blijven zichzelf heruitvinden in en rond het werk van deze kunstenaar met zijn herkenbare gekke, gevoelige en meerlagige stijl. Zijn laatste boek Les Rigoles werd uitgebracht in augustus 2018. Voor dit stripboek werd Evens bekroond met de Fauve-Prix Spécial du Jury op het Angoulême Comic Book Festival 2019. Venez, luister, enjoy !

+ Lecture-Concert Rachel Sassi & Frédérique Franke: Rien ne mène nulle part.

Muziek en stem ontvouwen zich en schetsen landschappen, paden, doodlopende steegjes en allerhande nieuwe wegen, allen uitgevend op luminiscente binnentuinen.

+ Laine De Roche (BE)

Synthetische polyfonie, manueel slagwerk.
Vocaal Trio gevormd door Anne Chaix, Mariette en Julie Michaud op super 8 projectie.
Synthesizers, percussie, woord, beeld, geluid, pulsatie en poëzie vertsrikken zich, spannen zich op, rekken zich uit, worden over elkaar heen gelegd, geharmoniseerd, verward, verdronken.

+ Partners (BE)

Oh dear night, have no fear. Haunted Technotastics door dit beruchte audiovisuele duo.
Partners is het creatieve kind van Femke & James. Hun gedeelde esthetica gidst hen doorheen intuitieve en speelse exploraties van een breed muzikaal spectrum, gaande van blues en dub infused industrial noise tot fuck off techno punk waarmee ze gaandeweg een eigen akoestisch en visueel universum uitbouwen.

+ Mon Alberteen (BE)

Homemade acid house met een heerlijk parfum van Brusselse rioolodeuren. Het nieuwe project van TG Gondard, ook te vinden onder het pseudoniem Colombey, of als helft van het elektronische duo Pizza Noise Mafia. Meestal te vinden in de crème de la crème der Albanese bars van Anderlecht, speelt hij vanavond op verplaatsing in Recyclart om ons te verdrinken in zijn vuile en venijnige klankbad.


18:00>22:00 RESTO OPEN + Archi Movies
19:00 Vernissage expo
19:30 Carl et Les Hommes Boîtes
FREE

20:00 Talk Brecht Evens
21:00 Rachel Sassi & Frédérique Franke
21:30 Laine De Roche
22:30 Partners
23:30 Mon Alberteen
5€

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Recyclart
Station Brussel-Kapellekerk - Ursulinenstr. 25
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 maart 2020
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Recyclart
Contact info@recyclart.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.