U bent hier:

Gallo-Romeins Museum - permanente tentoonstelling

5 jaar

VAN NEANDERTHALER TOT
GALLO-ROMEIN
Ontdek het boeiende verhaal van de mens in onze regio, van in de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Neanderthalers, de eerste boeren, Kelten, Gallo-Romeinen en Germanen: ze lieten allemaal hun sporen na.

Het museum presenteert meer dan 2000 voorwerpen waaronder heel wat topstukken. Ze komen tot hun recht in een eigentijdse en sfeervolle scenografie. Ook films, maquettes en levensechte figuren in kunsthars brengen je in de ban van die lang vervlogen tijden. Dat maakt de expositie ook bijzonder aantrekkelijk voor kinderen.

Eén ding is zeker: bezoek deze tentoonstelling en het verre verleden laat je nooit meer los. Meer nog, je kijkt voortaan met heel andere ogen naar het heden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gallo-Romeins Museum
Kielenstraat 15
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 7,00 €
€ 7,0
Organisatie Gallo-Romeins Museum
Trefwoorden museum, tentoonstelling, expo, Gallo-Romeins Museum, Prehistorie, Romeinen, Archeologie, oudheid, Gallo-Romeinen, Kelten, Gallie, neanderthalers, kinderen, gezin, gezinsvriendelijk
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gallo-Romeins Museum - permanente tentoonstelling op UiTmetVlieg.be