U bent hier:

FUS! - reeks improvisatietheater/improcomedy (basis)

Cursus of workshop Tekst en muziektheater

Dompel je onder in de basisprincipes van impro. Daag jezelf uit, verras je medespelers en vooral: have fun! In deze reeks voor beginners ervaren we de basisbeginselen van dit improvisatietheater. Speelsheid en spelplezier, falen in stijl, spontaniteit, positiviteit en samenwerking staan centraal. Door groepsoefeningen maken we ter plekke verhaal, personages, dialogen, decor en emotie aan. De humor volgt! Zonder die te zoeken. Oh ja, we overgieten dit alles met een saus clowning & fysiek theater.
- - - - - - - -
Pieter belandde na het kijken van Buiten de Zone & Onvoorziene Omstandigheden in een lokaal waar improvisatietheater werd gespeeld. Vele minder toevallige stages volgden na dit toeval. Dit bij o.a. The Loose Moose Theatre Company, Improv Olympic, en Wisper. Hij speelt bij de improv-groepen Caque, FUS! en het Europees ImpovisatietheaterNetwerk Ohana – The European Improvisers Project. Daarnaast ontwikkelt hij ook al eens een format voor een impro-show en is hij Contactclown bij mensen met dementie bij Contactclowns in de Zorg.
Dorien is afkomstig uit Merksem en uiteindelijk in city center Antwerpen beland. 9 jaar ervaring in improvisatietheater, sinds 7 jaar beste vriend van de Sint, waardoor ze in Spanje zich is gaan omscholen tot clown bij Bont’s international clownsschool. Ze verdiepte zich in clownerie bij Tom Roos, Ton Kurstjens en is reeds 3 jaar werkend bij de Cliniclowns. Zij speelt en geeft improvisatietheater bij FUS! En een extra liefde voor meespeeltheater bij kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar 't Werkhuys
Zegelstraat 13
2140 Borgerhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 september 2020 tot 2 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 140,00 €; Open Doek Lid Tarief: 130,00 €; Student/Werkzoekend: 115,00 €
€ 140,0
Reservaties
Organisatie FUS!
Contact info@fusimprov.be
0472 793 951
Trefwoorden Antwerpen, Gent, Improvisatietheater, Deurne, Berchem, Theater, clownerie, beginners