U bent hier:

Full House

Concert Klassieke muziek

In 1978 richtte Erik Visser en Peter Weekers Flairck op, sindsdien verzorgde de groep 2500 concerten en verkochten ze bijna een miljoen albums.

 

Een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd aan de rijke geschiedenis van Flairck. De fakkel werd onder goedkeurend oog van de oorspronkelijke oprichters Peter Weekers en Erik Visser doorgegeven aan een nieuwe generatie. De nieuwe Flairck geeft, onder leiding van gitarist en bassist Pablo Ortiz, die sinds 2007 deel uit maakt van de band, een line-up van getalenteerde jonge muzikanten een kans. Het gaat hier over de bassist en componist Joris Vanvinckenroye en Jeroen Goossens en Jana Arres op de fluiten de virtuoze violiste Zhazira Ukeyeva.

 

Dit team creëert een fonkelnieuw Flairck-geluid dat de prachtige traditie van de band in ere zal houden. De welbekende unieke stijl, boordevol stuwende energie en indrukwekkende instrumentale virtuositeit, zal nieuwe horizonten verkennen. Een hedendaagse toenadering tot oude tradities.

 

Zowel Joris Vanvinckenroye als Jana Arres zijn geen onbekenden. We zagen en hoorden ze in Geel al aan het werk met Aranis en Cie Rode Boom.

Info

Waar CC De Werft
Werft 32
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Werft
Contact info.dewerft@geel.be