U bent hier:

Front Festival

+1 punt

Festival Pop en rock

De zomer is in zicht en dus kan het vakantieplannen beginnen! Vergeet hierbij zeker niet om 5 juli aan te stippen in de agenda, want dan viert KSA Torenwacht Diksmuide feest!!! We blazen dit jaar 90 kaarsjes uit en ter deze gelegenheid organiseren we samen met Het Museum aan de Ijzer voor het eerst Front Festival! Onder het motto: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” nodigen wij jong en oud uit voor ons eendagsfestival aan de IJzertoren. De perfecte start van de zomer!
Vanaf 17u is iedereen welkom om te proeven van onze foodtruckstandjes met ondermeer pasta, hamburgers en frietjes, croques en ribbetjes. Naast deze lekkernij voorzien wij natuurlijk ook de nodige verfrissing. Van frisdranken tot speciaalbieren, voor elk wat wils. Aan eten en drank geen gebrek dus, maar ook de ambiance zal niet ontbreken. We kozen voor een uitdagend, maar verrassend concept en hebben jullie er dan ook graag bij!

Nu de voorbereidingen stilaan ten einde zijn, kunnen wij met trots onze line-up voorstellen. Beginnen doen we met een optreden van de alom bekende Diksmuidse dansschool El Sanscha. Hierna kunnen we rekenen op het enthousiasme van NAFT. Ze omschrijven zichzelf als een band die gas geeft met knalmuziek en dat kunnen wij alleen maar bevestigen. NAFT was eerder al te zien op de Gentse Feesten. Wat later op de avond kan u genieten van een zorgvuldig uitgekozen coverband SAY CHEESE. Zij nemen u mee met muziek vanaf de jaren 50 tot nu en ook verzoekjes kunnen worden aangevraagd. "Is dit alles?!?!" hoor ik jullie zeggen. Wees gerust we houden nog een klepper van een band achter de hand!
Indien u nog niet omvergeblazen bent door deze straffe artiesten -wat moeilijk is- hebben we voor de afterparty een nog straffere DJ gekozen. Hij speelde al op Tomorrowland, Balaton Festival, Dreambeats en talloze StuBru-events: SIR JACOBS. Als afsluiter kozen we voor onze geliefde lokale platendraaier DJ JESUS.

Iedereen is van harte welkom! Inkomkaarten kosten €5 en zullen in voorverkoop aan €4 verkrijgbaar zijn bij de leiding van KSA Diksmuide. Ook zullen er verschillende verkooppunten zijn in Diksmuide waar kaarten worden verkocht (onder andere de Brooderie, de Ijzertoren en het Brouwershuys). Volg zeker het evenement op Facebook, want daar vind je alle informatie!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Aan de Ijzertoren
Ijzerdijk 49
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 4,00 €; ADD: 5,00 €

€ 4,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 0,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie KSA Torenwacht Diksmuide
Trefwoorden Festival, DIKSMUIDE, Zomer, Uitgaan, Muziek, foodmarket, ijzertoren, Muziekfestival2019, feest, gezellig, aangename sfeer, party, zomers

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS