U bent hier:

Fred Delfgaauw

+1 punt

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Nieuwe voorstelling van meesterverteller en poppenspeler Fred Delfgaauw.
U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En hebben ze misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek?


In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De paradijsvogels uit zijn verleden én geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.


Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering die zó dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.


Over Paradijsvogels schreef:


NRC: “…door Delfgaauws vakmanschap ga je van de typetjes houden. Door hen laat je je graag rondleiden door de Haagse buurt.”


Theaterkrant.nl: “Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken…Op fenomenale wijze vertolkt.”


Haarlems Dagblad: “Fred Delfgaauw is een geboren verteller en een uitstekende poppenspeler. Toepasselijke muziekflarden…een perfecte belichting en mooi gemaakte poppen. Minimale middelen met een maximaal effect…een echte theatertovenaar.”


Trouw: “Delfgaauw laat zijn excentrieke poppenkarakters in dialoog met hem erop los fulmineren, nostalgisch mijmeren en filosoferen, doorsneden met geestige  oneliners… taalvirtuoos… meesterverteller.”


 


 

Info

Waar CC De Plomblom Ninove
Graanmarkt 12
9400 Ninove

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 14,00 €; Reductie: 13,00 €; - 26 jaar: 7,00 €; Vriendenpas: 7,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio Dender

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS