U bent hier:

Fotozoektocht 'Waar is Michael Mier?'

4 jaar

Help! Michael Mier is verdwenen! Na onderzoek van de boswachter blijkt dat verschillende bosbewoners op het moment van de verdwijning in het bos aanwezig waren. De Cel Vermiste Dieren verzamelde de getuigenissen maar vindt Michael nog steeds niet terug. Alle detectives, haast je naar De Averegten om dit mysterie op te lossen! Bewijs dat jullie superdetectives zijn en bezorg ons jullie oplossing. Wie weet winnen jullie wel 1 van onze mooie prijzen! Buiten leren was nog nooit zo plezant! Deze niet-begeleide wandeling kan je zelf met je gezin of groep doen van 1 oktober t.e.m. 3 januari 2021. Niet vergeten: druk het zoekblad en de plattegrond met locaties af van de website (https://bit.ly/36VFvP3) en neem ze mee naar De Averegten! Start ter hoogte van de Boerderij. De zoektocht heeft geen vast parcours, je bepaalt zelf je route. Als je de tocht in één keer wil wandelen, reken dan op minimum 6 kilometer. Doelgroep: geschikt voor alle detectives van 4 tot 104 jaar (toegankelijk voor loopfietsen en buggy’s met grote wielen). Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, Boerderij, Langendijk 17, 2220 Heist-op-den-Berg. Deelname is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Hallaar (Heist-Op-Den-Berg)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Provinciaal Groendomein De Averegten
Trefwoorden sport, gezin
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Fotozoektocht 'Waar is Michael Mier?' op UiTmetVlieg.be