U bent hier:

Fotozoektocht: speuren en genieten met je kids

5 jaar

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

Vanaf de paasvakantie tot het einde van de zomervakantie kan je in Godsheide een leuke fotozoektocht doen. Godsheide is een groen gehucht van Hasselt. Kindercampus Godsheide maakte er een tocht van ongeveer 5 km, afwisselend in het dorp en in het groen. Je wandelt dus in een rustige omgeving terwijl je kids zich vermaken met het zoeken van de foto’s en de antwoorden op de vragen. Jongere kinderen kan je helpen met lezen. Oudere kinderen kunnen zelf met de kaart in de hand aan de slag als echte speurders! En voor de kleintjes: je wandelt overal op verharde wegen, dus ook met de buggy loop je de route makkelijk.
Als je alle vragen beantwoord hebt, kan je een laatste puzzel oplossen. Als dat lukt, heb je een drankje verdiend in Brasserie ‘t Pleintje, een brasserie die aan het einde van de route ligt. En behalve die beloning, kan je met een juist antwoord ook nog kans maken op een hoofdprijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar godsheide
Kiezelstraat 173
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Ouderraad KT Godsheide
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Fotozoektocht: speuren en genieten met je kids op UiTmetVlieg.be