U bent hier:

Fotozoektocht Natuurpunt Meise - zomer 2020

Om deze toch wel speciale tijden door te komen, besliste Natuurpunt Meise om zijn natuurgebieden op een originele manier in de kijker te plaatsen: een fotozoektocht voor jong en oud, die je kan afleggen met familie of vrienden. 

De bedoeling is dat je tijdens twee wandelingen, de locatie van 10 foto's vindt. De wandelingen die we hebben uitgestippeld bevinden zich in De Beemden en de Birrebeekvallei (Velaartbos). Uit alle juiste inzendingen zal een onschuldige hand de winnaars trekken, die kunnen rekenen op een leuke attentie. Zij worden verwittigd per mail.

Startpunt van het gedeelte van de zoektocht in de Wolvertemse Beemden is de Fiat-garage aan de Driesstraat. De wandeling volgt de knooppunten van het wandelnetwerk. Volg de knooppunten 524 – 523 en 522. Als je echter in Imde op het asfalt komt (Neerpoorten straat) eindigt de zoektocht. Dan keer je op je stappen terug. Heen en terug is deze wandeling ongeveer 3 km. 

Startpunt van het gedeelte van de zoektocht in het Velaartbos is de toegang tot het bos, naast Broekstraat 72 en de ijsfabriek. De tocht volgt de groene wandeling die aangegeven is met bordjes met een groene ruit en is 1,7 km lang. 

WEDSTRIJD

Download hier je deelnemingsformulier. Daarin vind je ook alle verdere praktische inlichtingen. Stuur het ingescande antwoordformulier in (of neem er een foto van) en stuur het naar natuur.meise@gmail.com. Deelnemen kan tot 31 augustus.

 

>>>> EXTRA TIP: Op hetzelfde parcours lopen ook onze groene speurneuzentochten voor kleuters en lagere schoolkinderen. Daarover vind je hier meer.  

>>> Hou je aan de regels m.b.t. COVID-19 <<<

Info

Links
Waar natuurgebied Wolvertemse Beemden en natuurgebied Birrebeekvallei
Broekstraat 72
1860 Meise

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Organisatie Natuurpunt Meise
Contact kris.luypaert@telenet.be
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving, Toerisme, ook voor kinderen, kinderen , Zomeraanbod, 50dingen, Corona-proof, Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Fotozoektocht Natuurpunt Meise - zomer 2020 op UiTmetVlieg.be