U bent hier:

Fotozoektocht Lievebeesje (4-9 jaar)

4 jaar

Lievebeesje is haar bijzonder woordje kwijt. Ze gaat samen met Vos op zoek. En weet je wat? Jij mag mee! Op stap met Lievebeesje en Vos. Zoek alle foto’s van de plekjes waar ze voorbij wandelden, zet de letters in de juiste volgorde en vind het bijzonder blijmaak-woordje van Lievebeesje! Onderweg kan je samen enkele gekke, soms halsbrekende, opdrachten van Vos en Lievebeesje doen. Deze zoektocht is helemaal corona-proof.Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Kastelsedijk 5, 2470 Retie. Volg de blauwe route (3 km). Gratis deelname, inschrijven is niet nodig. Download het invulformulier op onze website of neem een exemplaar aan het onthaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Groendomein Prinsenpark
Kastelsedijk 5
2470 Retie

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2020 tot 15 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Fotozoektocht Lievebeesje (4-9 jaar) op UiTmetVlieg.be