U bent hier:

Fototentoonstelling VAN EYCKJAAR door Fotoclub 't Vugelke

Tentoonstelling Fotografie

Fotoclub 't Vugelke brengt een fototentoonstelling over het Van Eyckjaar 2014. Zij maakten een selectie uit honderden foto's die de leden maakten tijdens de vele activiteiten die in het kader van het Van Eyckjaar werden gemaakt.
Het Van Eyckjaar 2014 kende veel succesvolle activiteiten. De ‘historische evocatie’ op 7 september 2014 was een schitterend hoogtepunt. Meer dan 5000 mensen bezochten onze Van Eyckstad en nog altijd zijn de Van Eyckactiviteiten onderwerp van gesprek. Bovendien inspireerde het Van Eyckjaar tot enkele zeer geslaagde ‘spin-offs’.
Deze tentoonstelling kwam tot stand met de medewerking van het Cultureel Platform Van Eyck en met steun van het stadsbestuur van Maaseik.
De foto's uit het Van Eyckjaar 2014 zijn nog tot 26 juni te bezichtigen in de fototentoonstelling van fotoclub 't Vugelke: in Cultuurcentrum Achterolmen, op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens voorstellingen in Cultuurcentrum Achterolmen Maaseik.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Achterolmen
Van Eycklaan 72
3680 Maaseik

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 april 2016 tot 26 juni 2016
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Fotoclub 't Vugelke Maaseik
Trefwoorden maaseik, Van Eyckjaar, Cultureel Platform Van Eyck, Van Eyckplatform, Fotoclub 't Vugelke, Cultuurcentrum Achterolmen