U bent hier:

Fototentoonstelling 'Hest, een duik in het verleden'

Tentoonstelling Milieu en natuur

Aan het onthaalgebouw van De Averegten kan je t.e.m. 28 februari 2021 de fototentoonstelling 'Hest, een duik in het verleden' bewonderen. Omwille van de coronamaatregelen is het onthaalgebouw momenteel gesloten, maar de fototentoonstelling is aan de ramen van het gebouw te bewonderen. Het verleden, de oude tijd, de geschiedenis van ‘Hest’, Heist-op-den-Berg, daar komen we in deze tentoonstelling een beetje meer over te weten dankzij de prachtige foto’s van Fons Steurs. Wie of wat is ‘pinzieleke’, waar stond die hele grote, dikke boom, welk kruispunt staat er afgebeeld op deze foto? Je vindt de tentoonstelling aan het grote raam aan de achterkant van het onthaalgebouw.
Veel kijkplezier! Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, onthaalgebouw Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Hallaar (Heist-Op-Den-Berg)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 januari 2021 tot 28 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Provinciaal Groendomein De Averegten