U bent hier:

Fototentoonstelling 'De lichte kamer'

Tentoonstelling Fotografie

OVSG, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Stedelijke Academies voor Deeltijds Kunstonderwijs van Gent en Brugge nodigen je uit op de fototentoonstelling 'De lichte kamer' een hedendaagse fotografie tentoonstelling in Brussel. De bezoeker van de tentoonstelling kan zich laten verrassen door een boeiende selectie van het creatief werk van getalenteerde studenten van het deeltijds kunstonderwijs
De tentoonstelling is te bezichtigen van maandag tot vrijdag van 02 tot 19 februari 2016 tussen 10 en 17 uur in het Huis van de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Lombardstraat 67, 1000 Brussel.

De bezoeker van de tentoonstelling kan zich laten verrassen door een boeiende selectie van het creatief werk van getalenteerde studenten van het deeltijds kunstonderwijs. Sommigen onder hen hebben na hun studies een mooi parcours afgelegd. Hun fotografie wordt dan ook zeer gewaardeerd en tentoongesteld op internationaal erkende evenementen en in gerenommeerde musea.

Een organisatie van het OVSG, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Stedelijke Academies voor Deeltijds Kunstonderwijs van Gent en Brugge

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
Lombardstraat 67
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 februari 2016 tot 19 februari 2016
Prijs gratis
Organisatie Academie Deeltijds Kunstonderwijs Brugge
Links
Trefwoorden kunstonderwijs, fotografie, DKO, deeltijds kunstonderwijs
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.