U bent hier:

Fotoclub Deerlijk aan de Kunstmuur

+1 punt

Tentoonstelling Fotografie

Tussen 15 oktober en 15 november 2019 hangen er enkele interessante afbeeldingen van Fotoclub Deerlijk aan de Kunstmuur in OC d’Iefte. De geselecteerde foto’s zijn een verzameling van de beelden die de bezoekers kozen op onze tentoonstelling tijdens de kermis in het centrum.
Het jaarlijkse hoogtepunt van Fotoclub Deerlijk is ongetwijfeld die jaarlijkse fototentoonstelling tijdens de kermisdagen in Deerlijk-centrum. Drie dagen lang stellen we in OC d’Iefte de beste werken van het afgelopen jaar tentoon. De bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete beelden uit de tentoongestelde foto’s. Uiteindelijk belandt de top 10 aan de Kunstmuur. Een gelukkige bezoeker wint een foto naar keuze.
Wie of wat is Fotoclub Deerlijk?
Voorzitter jonas Demeulemeester legt uit: ‘De fotoclub is een groep vrienden (van ondertussen 25 leden) die maandelijks samenkomt met fotografie als gemeenschappelijke interesse. We bespreken elkaars foto’s en iedereen geeft zijn bescheiden mening over hoe hij dat specifiek beeld ging aangepakt hebben om het eventueel nog beter te maken. We geven soms specifieke workshops, gaan op daguitstappen en de tentoonstelling is voor de leden het jaarlijkse hoogtepunt om zo hun kunnen eens aan de buitenwereld te kunnen tonen.’

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122
8540 Deerlijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 oktober 2019 tot 15 november 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ontmoetingscentrum d'Iefte
Contact cultuur@deerlijk.be
056 71 89 81

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS