U bent hier:

Foto-zomerzoektocht 2019

Neem deel aan de foto-zomerzoektocht van Gezinsbond Nijlen... alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Tracht de foto's te vinden, de vragen op te lossen en bezorg je wedstrijdformulier terug. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. Deelnameformulieren zijn te koop in het Kempens Diamantcentrum te Nijlen.
We voorzien een korte en lange route. Je kan kiezen welke je doet of de twee combineren. Tijdens de tocht kan je tussendoor eens pauzeren (en als er kinderen deelnemen, kunnen zij zich onderweg uitleven op enkele leuke speelplekjes). Een deelnameformulier (en routebeschrijving) kan je verkrijgen in het Kempens Diamantcentrum (in de Spoorweglei 42 te Nijlen). Je kan hier terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur, op zaterdag van 10 uur tot 16 uur en de eerste zondag van de maand eveneens van 10 uur tot 16 uur.

Info

Waar Kempens Diamantcentrum
Spoorweglei 42
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 juni 2019 tot 21 september 2019
Prijs
Een deelnameformulier kost 7,50 euro (en dit is inclusief een Nijlense cadeaubon van 5 euro die je onderweg of na de tocht kan opgebruiken bij verschillende Nijlense handelszaken). Het deelnameformulier is verkrijgbaar in het Kempens Diamantcentrum (Spoorweglei 42 te Nijlen) tijdens de openingsuren.
€ 7,5
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Contact gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
Links
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Foto-zomerzoektocht 2019 op UiTmetVlieg.be