U bent hier:

Fort_y_Fest - Nieuwjaarfsfeest/Fête de Nouvel An

NL// 40 jaar Pianofabriek, 4 dagen feest De Pianofabriek in Sint-Gillis bestaat 40 jaar en dat vieren ze in stijl tijdens een 4daags festival. Kom meegenieten van een muziekwedstrijd voor Brussels talent, reggae van de bovenste plank met One Root en de fantastische Omar Perry, een avond vol Galicische folk om het 20 jarige bestaan van Ialma te vieren en als kers op de taart het jaarlijks Nieuwjaa
Als afsluiter van deze 4 dagen feest kan je op 19 januari vanaf 18 uur terecht in de Pianofabriek voor het enige echte Nieuwjaarsfeest.
Kom genieten van concerten van de winnaar van BRUZZ vi.be, van de psychedelische cumbia van Nikanor, van de bovennatuurlijke stem van JaouaD en van de Togoleze afrobeat van trompetist Daniel Dzidzonu .
Voor de hongerigen is er een Bruegelbanket waar je lekker kan eten en drinken terwijl je geëntertaind word door Talks (Radio Moskou), Dances & de 'Los Hermanos Brothers'.
Kijken kan naar een selectie films uit de oude pianodoos.
Jammen wordt gedaan met met Choro de Bruselas.
De doenders kunnen mee schilderen met het participatieve project 'De Burenbruiloft' met Orlando Kintero en voor de jongsten is er een spelparcours 'PlayBreughel'.
Neem zeker ook een kijkje tijdens Floor Wars, deze internationale breakdance wedstrijd is werkelijk spectaculair.
En last but not least: natuurlijk om 19u: Receptie!

//FR//
Quatre jours de festivités pour atteindre l'apothéose durant la fête du Nouvel An: venez vibrer gratuitement sur le son du gagnant de BRUZZ vi.be, de Nikanor et sa cumbia psychédélique, la voix incroyable de Jay Hadi ou encore de l'afrobeat togolais du trompettiste Daniel Dzidzonu.
Les appétits seront aiguisés par la danse et rassasiés par les mets du banquet breughélien. Sans oublier les films de la vieille boîte du piano, une expo qui vous dresse un tableau musical de l'histoire de la Pianofabriek, la Benelux beakdancebattle et aussi, votre coup de pinceau au projet participatif 'Le repas de noce des voisins' avec Orlando Kintero.
Et à ne pas rater la reception à 19h !

Info

Waar Pianofabriek
Fortstraat 35
1060 Sint-Gillis

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 19 januari 2019
Prijs gratis
Organisatie Pianofabriek
Contact info@pianofabriek.be
Links
Trefwoorden vgc
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS