U bent hier:

FOODTRUCKFESTIVAL CHEFS ON WHEELS TE DIEPENBEEK

FOODTRUCKFESTIVAL “ CHEFS ON WHEELS “
DIEPENBEEK – het rondreizende foodtruckfestival “ Chefs on Wheels “ komt in het weekend van 25 tot en met 26 april naar Diepenbeek.
Het festival strijkt neer op het Marktplein. Het centrum wordt twee dagen omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.
Sinds de start in 2015 is het foodtruckfestival uitgegroeid tot een vaste waarde in de foodtruckwereld met een stevige reputatie. “Als gemeente Diepenbeek zijn we erg tevreden dat het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” te gast is in onze mooie gemeente. Het sluit ook mooi aan met de bloesemactiviteiten die zullen georganiseerd worden op zondag 26 april zoals een oldtimertocht, bloesemwandeling, bloesemrondrit met oldtimerbus en niet te vergeten...het bloesemshoppen, met maar liefst 42 deelnemende handelaars in het centrum van Diepenbeek! Ook de ambachtenmarkt op zondag 26 april is de moeite om eens te passeren!!!!
Als gemeentebestuur ondersteunen we het evenement logistiek en stellen we deze unieke locatie ter beschikking. We kijken er alvast naar uit en zijn er van overtuigd dat het een groot volksfeest zal worden.” klinkt het vanuit de gemeente.
Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.

“Chefs on Wheels” is meer dan alleen streetfood”, aldus Nadia & Rikky , organisatoren van het foodtruckfestival. “Het is een totaalbeleving. Naast onze foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, voorzien we picknickbanken, zorgen we voor lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.”
“Chefs on Wheels” is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis.
“Het leuke aan “Chefs on Wheels” is dat we een heel grote doelgroep hebben. We zien zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook de jeugd die komt genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer”.
Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden.


Locatie: Diepenbeek Centrum - Marktplein
Data & openingsuren:
* 25 april: 14 u - 22 u - live band/DJ
* 26 april: 11 u - 21u - live band
* Oldtimertocht door Haspengouw - vertrek en aankomst op zondag 26 april
Marktplein Diepenbeek
*Ambachtenmarkt op zondag 26 april vanaf 12u
Meer info op https://www.chefsonwheels.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Marktplein
Marktplein
3590 Diepenbeek

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie FOODTRUCKFESTIVAL CHEFS ON WHEELS
Contact 0476765133
Trefwoorden foodtruckfestival2020